Cateringbeheerder

Wat leer je?

Als cateringbeheerder heb je de leiding over een cateringlocatie. De beheerder onderhoudt de contacten met de opdrachtgever, stuurt de medewerkers aan en zorgt ervoor dat de dagelijkse gang van zaken op locatie goed verloopt.

In de opleiding leer je wat er bij het beheren van een cateringlocatie komt kijken. In de leerdoelenmatrix kun je vinden wat er van een cateringbeheerder wordt verwacht en op Trefpuntcatering vindt je het opleidingsmateriaal.

Het examen

Het examen bestaat uit twee onderdelen: een theorie-examen en een criterium gericht interview. Tijdens de opleiding maak je opdrachten die je kunt vinden in de digitale examenvolgsysteem. Je hebt hiervoor een inlogcode nodig, die je van jouw opleider krijgt. In de toetsmatrijs kun je zien welke onderwerpen tijdens het examen worden getoetst. De toetsmatrijs vind je in de examenenvelop

De verplichte opdrachten

Voor het examen is een aantal opdrachten verplicht en uit een aantal opdrachten kun je een keuze maken. Wanneer minimaal 8 opdrachten zijn uitgevoerd en beoordeeld met een voldoende, kun je het theorie-examen doen.

Het criterium gericht interview

Na het behalen van voldoende resultaat kun je door met het criterium gericht interview. Een persoonsgecertificeerde assessor neemt het criterium gericht interview af.

Geslaagd!

Wanneer je zowel voor het theorie-examen als voor het criteriumgericht interview slaagt, ontvang je een branche erkend diploma.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Ook interessant:
Delen via: